Call of Duty: Modern Warfare III, upgrade de performanță cu DLSS 3. Nouă jocuri și aplicații noi primesc suport pentru DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 03.11.2023
Call of Duty: Modern Warfare III, upgrade de performanță cu DLSS 3. Nouă jocuri și aplicații noi primesc suport pentru DLSS
Foto: NVIDIA

Săptămâna trecută, Alan Wake 2 și-a făcut apariția cu suport pentru NVIDIA DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction. Săptămâna aceasta, Call of Duty: Modern Warfare III se lansează în regim Early Access cu NVIDIA DLSS 3.5 și NVIDIA Reflex, toate prin intermediul celui mai nou driver Game Ready, optimizat pentru noul titlu Call of Duty.

Call of Duty: Modern Warfare III este cap de listă pentru cele opt noi jocuri cu DLSS, printre care Desynced, Jusant, RIPOUT, RoboCop: Rogue City, The Talos Principle 2 și altele. Mai mult, Ray Reconstruction din DLSS 3.5 va fi adăugat în NVIDIA Omniverse.

Call of Duty: Modern Warfare III se lansează cu DLSS 3 și Reflex

Perioada de Early Access pentru campania din Call of Duty: Modern Warfare III începe pentru toți cei care au plasat o precomandă, lansarea completă fiind așteptată pe 10 noiembrie. Posesorii de soluții video GeForce pot accelera numărul de cadre pe secundă grație implementării DLSS 3 și pot maximiza calitatea imaginii cu DLAA. Iar gameplay-ul ar trebui să devină și mai responsiv datorită integrării NVIDIA Reflex în Call of Duty: Modern Warfare III încă din prima zi.

Multiplică performanța în Call of Duty: Modern Warfare III cu DLSS 3

În benchmark-ul integrat din Call of Duty: Modern Warfare III, cu toate setările la maxim și rezoluție 4K, performanța ar trebui să fie crescută, în medie, de 1,8 ori atunci când DLSS 3 este activat, permițând gameplay cu setări maxime la peste 100fps pe modelele GeForce RTX 4070 și până la 200fps pe GeForce RTX 4090.

În rezoluție 1440p, DLSS 3 promite un spor de performanța de 1,6 ori, care ar permite gameplay la 100+fps pe întreaga gamă de plăci video GeForce RTX seria 40, și până la 240fps pe GeForce RTX 4090.

În rezoluție 1080p, DLSS 3 promite să multiplice performanța de 1,5 ori și va atingerea pragului de framerate demn de competițiile eSports pe toate plăcile video GeForce RTX seria 40 și până la 300fps pe GeForce RTX 4090.

Pentru utilizatorii de soluții de gaming mobile, DLSS 3 crește performanța de 1,6 ori atât în 1080p, cât și în 1440p, laptopurile cu GeForce RTX 4090 ajungând la 230fps.

Call of Duty: Modern Warfare III este mai responsiv cu NVIDIA Reflex

Câteodată numită și „lag de sistem”, latența indusă de sistem este timpul scurs între apăsarea unui buton și executarea acțiunii pe ecran. Latența sistemului este critică în jocuri competitive de tip multiplayer, unde scăderea latenței cu Reflex oferă posibilitatea de a ținti mai repede, de a reacționa mai repede și de a avea cea mai bună precizie, oferind jucătorilor un avantaj.

Mai multe jocuri cu DLSS

  • NVIDIA Omniverse – face upgrade la DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction astăzi. Astfel, preview-ul în viewport este mai precis și randează scene și mai realist.
  • Jusant – disponibil acum cu DLSS 3 și Reflex. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40 DLSS 3 accelerează performanța în medie de 2,6 ori în 4K cu setări maxime, permițând gamerilor să exploreze lumea incredibilă creată în Unreal Engine 5 cu un framerate de peste 100fps pe modelele GeForce RTX 4070 sau mai performante.
  • RIPOUT – disponibil acum în Early Access cu DLSS 3, Reflex & Ray Tracing. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40 este promisă performanță, în medie, de 2,8 ori mai mare în 4K cu max settings și efecte ray-traced activate. Utilizatorii care dețin un GeForce RTX 4070 sau mai performant pot să se joace la peste 100fps, ba chiar și 230fps pe un GeForce RTX 4090.
  • Ghostrunner 2 – disponibil acum cu DLSS 3 și Reflex.
  • RoboCop: Rogue City – disponibil acum cu DLSS 3, Reflex & DLAA. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40, DLSS 3 Frame Generation multiplică performanța în medie de 2,6 ori în 4K. Cei care dețin modele GeForce RTX 4070 până la 4090 pot să se joace la peste 60fps cu toate opțiunile pornite.
  • The Talos Principle 2 – disponibil acum cu DLSS 3 & Reflex. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40, DLSS 3 multiplică performanța în medie de 2,3 ori în 4K cu toate setările maxime, oferind 60fps+ pe o varietate de configurații.
  • EA SPORTS WRC – disponibil acum cu DLSS 2. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40 DLSS 2 accelerează performanța cu până la 90% în 4K max settings.
  • Desynced – va primi update pe 16 noiembrie cu DLSS 3 și Reflex.
Call of Duty MW3 DLSS
Foto: NVIDIA

Nu în ultimul rând, cel mai recent driver Game Ready este optimizat pentru Desynced, Jusant și RoboCop: Rogue City.

De asemenea, acest driver adaugă suport și pentru 6 noi monitoare compatibile G-SYNC, pentru o experiență Variable Refresh Rate (VRR) ce face gaming-ul mai fluent:

  • ACER X45
  • AOC AG456UCZD
  • AOC U27G3XM
  • Galax Q3222SUC
  • LG 32GR75Q
  • MSI MPG341QR

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News