Când se lansează Dying Light 2? Data apariției și gameplay spectaculos

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2021
Când se lansează Dying Light 2? Data apariției și gameplay spectaculos
Foto: Techland

După numeroase amânări și o perioadă de producție punctată de tot felul de probleme, studioul Techland a lansat un nou trailer pentru Dying Light 2, prezentând astfel numeroase aspecte ce țin de joc, de la poveste la personaje, mecanici de gameplay și noul subtitlu al jocului: Stay Human. Cel mai important, însă, odată cu acest trailer, a venit și răspunsul la întrebarea care a fost pe buzele tuturor: când se lansează Dying Light 2? Astfel, jocul celor de la Techland va fi disponibil începând cu 7 decembrie 2021, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Ani de așteptare și numeroase amânări

Anunțat inițial în cadrul conferinței de presă Xbox de la E3 2018, Dying Light 2 a fost amânat de mai multe ori. Pe lângă zvonurile privind problemele interne din cadrul studioului Techland, Chris Avellone (Divinity: Original Sin 2, Fallout: New Vegas, Fallout 2, Planescape: Torment, Star Wars: Knights of The Old Republic 2), recrutat inițial pentru a scrie povestea și implicațiile narative din anumite quest-uri ale jocului, a fost concediat în urma unor acuzații de hărțuire sexuală.

Acțiunea din Dying Light 2: Stay Human ar trebui să aibă loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii ar urma să intre în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Când se lansează, pe 7 decembrie 2021, Dying Light 2: Stay Human va fi disponibil în variante pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Dying Light YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News