Când se lansează Hitman 3

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2020
Când se lansează Hitman 3

IO Interactive a lansat un nou trailer pentru Hitman 3, prezentând astfel gameplay din joc înregistrat la 60 de cadre pe secundă, în rezoluție 4K. După cum era de așteptat, Agentul 47 va avea din nou la dispoziție metodele obișnuite “de exprimare”, precum camuflarea, deghizarea, folosirea obiectelor din mediul înconjurător drept arme etc.

4K și 60fps pe noile console

Hitman 3 este construit pe baza motorului grafic Glacier, tehnologie proprietară a celor de la IO Interactive, și, pe consolele de nouă generație, va oferi suport pentru rezoluție 4K, framerate de 60 de cadre pe secundă, HDR (High Dynamic Range) și timpi de încărcare mult mai rapizi. Jocul va aduce, de asemenea, îmbunătățiri AI-ului, sistemului de interacțiune cu celelalte personaje și cu mediul înconjurător, dar și tehnologiei de redare a adunărilor numeroase de NPC-uri, până la 300 de personaje putând fi afișate într-o singură locație.

De asemenea, jucătorii de Hitman 3 vor putea importa nivelurile din precedentele două titluri ale seriei, totalizând astfel peste 20 de locații într-un singur joc. Iar îmbunătățirile amintite mai devreme vor fi aplicate și acestor capitole importate din Hitman și Hitman 2. De asemenea, toate locațiile din toate cele trei jocuri Hitman vor putea fi încercate și în realitate virtuală, prin intermediul versiunii pentru PlayStation 4 a jocului, ce va oferi suport pentru PlayStation VR.

Hitman 3 va fi lansat pe 20 ianuarie 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia și PC. Pe PC, jocul va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul Epic Games Store pentru o perioadă de 12 luni. De asemenea, Hitman 3 va putea fi jucat și pe Nintendo Switch, însă această ediție a jocului se va baza pe streaming din cloud.

Hitman 3

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News