Când se lansează MultiVersus, jocul în care Superman îl poate înfrunta pe Bugs Bunny

Autor: Cosmin Aionita | 12.03.2024
Când se lansează MultiVersus, jocul în care Superman îl poate înfrunta pe Bugs Bunny
Foto: WB Games

Warner Bros. Games a anunțat că MultiVersus, jocul de lupte free-to-play bazat pe o distribuție cât mai pestriță din multiplele proprietăți intelectuale deținute de companie, are în sfârșit o dată de lansare stabilită, după numeroasele sesiuni Beta și Early Access la care jucătorii au avut deja acces.

Astfel, versiunea completă a jocului MultiVersus va fi disponibilă începând cu 28 mai 2024 și va include un nou mod de joc PvE, mai mulți eroi jucabili, stagii noi bazate pe multiplele universuri introduse în joc, posibilitatea de a fi jucat online cross-platform între toate platformele și cross-progression, dar și o componentă vizuală îmbunătățită.

Concurență pentru Super Smash Bros.

MultiVersus este un joc de lupte în stilul Super Smash Bros., cu o distribuție variată de eroi din multiplele licențe deținute sau legate de Warner Bros.: Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn și Black Adam (DC); Shaggy și Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny, Taz și Marvin the Martian (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Finn the Human și Jake the Dog (Adventure Time); Steven Universe și Garnet (Steven Universe); Iron Giant (The Iron Giant); LeBron James (Space Jam: A New Legacy); Rick Sanchez și Morty Smith (Rick and Morty); Gizmo și Stripe (Gremlins); Reindog.

MultiVersus va fi disponibil de pe 28 mai 2024, sub forma de download gratuit pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Steam și Epic Games Store).

MultiVersus
Foto: WB Games

Sursa: WB Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News