Când va lansat de fapt Death Stranding pe PC. Jocul a fost amânat din cauza coronavirusului

Autor: Cosmin Aionita | 22.04.2020
Când va lansat de fapt Death Stranding pe PC. Jocul a fost amânat din cauza coronavirusului

Publisher-ul 505 Games şi studioul Kojima Productions au anunţat amânarea lansării ediţiei pentru PC a jocului Death Stranding. Apărut în toamna anului trecut pentru PlayStation 4 şi cu o lansare pe PC programată iniţial pentru începutul lunii iunie, Death Stranding a fost lovit la rândul său de criza cauzată de pandemia globală de coronavirus, urmând ca versiunea sa de PC să mai întârzie până pe 14 iulie 2020.

Decizia a venit ca urmare a închiderii temporare a studioului Kojima Productions din Tokyo, capitala Japoniei, după ce un angajat al studioului a fost diagonisticat cu noul coronavirus pe 30 martie 2020. Astfel, Hideo Kojima şi echipa sa au fost nevoiţi să recurgă la a lucra de acasă, schimbare ce a dus, din păcate, la amânarea versiunii pentru PC a jocului Death Stranding.

Varianta pentru PC a jocului Death Stranding va oferi o serie de îmbunătăţiri şi adăugiri, cum ar fi suportul pentru framerate-uri ridicate, monitoare ultrawide, dar şi un Photo Mode. De asemenea, ediţia pentru PC va beneficia de o colaborare cu Valve, prin intermediul căreia în joc îşi vor face apariţia o serie de elemente cosmetice inspirate din seria Half-Life.

Precomenzile pentru ediţia de PC a jocului Death Stranding sunt disponibile acum prin intermediul Steam şi Epic Games Store, la un preţ echivalent cu 59,99€. Precomenzile realizate astfel vor fi răsplătite cu wallpaper-uri HD, precum şi o serie de elemente cosmetice in-game.

Nu în ultimul rând, toate exemplarele Death Stranding pentru PC vor include elemente cosmetice (deblocabile pe parcursul campaniei), varianta digitală a coloanei sonore a jocului semnate de Ludvig Forssell (cu 10 bonus track-uri nelansate până acum) şi o selecţie din cartea cu artwork-uri ‘The Art of Death Stranding’ publicată de Titan Books.

Death Stranding va fi lansat pentru PC pe 14 iulie 2020. Ediţia pentru PlayStation 4 este deja disponibilă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News