Cât costă şi cum poţi să-ţi faci cont la platforma de game streaming GeForce Now

Autor: Cosmin Aionita | 02.03.2020
Cât costă şi cum poţi să-ţi faci cont la platforma de game streaming GeForce Now

GeForce Now este cel mai nou serviciu de game streaming de pe piaţă, fiind oferit de NVIDIA sub o formă uşor diferită de cele practicate de concurenţă: nu eşti forţat să achiziţionezi încă o dată jocurile pe care le deţii deja pe PC, poţi încerca prin intermediul serverelor GeForce Now titlurile din biblioteca personală de Steam, Epic Games Store, Uplay etc.

Vestea bună este că, înainte să investească într-un asemenea serviciu, oricine poate încerca NVIDIA GeForce Now complet gratuit. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să accesaţi site-ul https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/, şi să faceţi click pe butonul “Join Now”. Veţi fi apoi invitaţi să optaţi pentru unul dintre cele două planuri pe care NVIDIA le oferă în prezent pentru GeForce Now: Free sau Founders.

Planul Free este gratuit, însă impune şi anumite limitări: sesiunile de joc pot dura maximum o oră, iar, în cazul în care serverele NVIDIA sunt aglomerate, abonaţii Free nu vor beneficia de prioritate la conectare în faţa celor care aleg planul plătit. Founders, în schimb, elimină aceste impedimente: sesiunile de joc se pot întinde până la şase ore fiecare, iar abonaţii de acest tip sunt prioritizaţi atunci când vine vorba de accesarea serverelor.

Nu în ultimul rând, hardware-ul “virtual” pus la dispoziţia abonaţilor Founders este semnificativ mai puternic decât cel aferent abonamentelor Free, permiţând, în cazurile jocurilor care oferă suport pentru aşa ceva, activarea efectelor RTX (ray tracing în timp real).

Pentru toate aceste facilităţi, NVIDIA practică un preţ promoţional de numai 5,49€ / lună, în cazul unui abonament anual. Totuşi, primele 90 de zile sunt oferite gratuit, deci puteţi testa şi abonamentul Founders fără a plăti, cel puţin în primă fază. Vă puteţi loga la GeForce Now fie folosind un cont NVIDIA (ar trebui să-l aveţi dacă folosiţi GeForce Experience), fie prin intermediul conturilor dvs. de Facebook sau Google.

Puteţi afla mai multe detalii despre NVIDIA GeForce Now din articolul dedicat acestui serviciu.

GeForce Now

Urmărește Go4Games.ro pe Google News