Ce jocuri au primit suport pentru DLSS și RTX la început de octombrie

Autor: Cosmin Aionita | 06.10.2023
Ce jocuri au primit suport pentru DLSS și RTX la început de octombrie
Foto: NVIDIA

Posesorii de soluții video NVIDIA RTX s-au bucurat de multe jocuri optimizate în ultima perioadă, precum Cyberpunk 2077: Phantom Liberty cu full Ray Tracing și DLSS 3.5, Counter-Strike 2 cu NVIDIA Reflex, care optimizează latența de sistem, sau Mortal Kombat 1 cu DLSS 2.

Octombrie sosește cu un upgrade de performanță DLSS pentru The LampLighters League. Alte jocuri de săptămâna aceasta, cu suport pentru tehnologiile RTX, sunt DESORDRE: A Puzzle Game Adventure, Deliver Us Mars, Lodestar și Witchfire.

The Lamplighters League s-a lansat cu DLSS 2

The Lamplighters League, disponibil acum, a fost lansat direct cu suport pentru DLSS 2.

Furișează-te, fură și luptă-te într-o lume plină de aventură în The Lamplighters League. Vizitează o grămadă de locații interesante din întreaga lume și fii mai deștept decât inamicii tăi în lupte strategice pe ture, iar, dacă îți joci cărțile cum trebuie, ai putea chiar să salvezi lumea.

Harebrained Schemes, creatorii The Shadowrun Trilogy și BATTLETECH aduc gamerilor o nouă lume, a cărei acțiune are loc în anii 1930, unde un cult tiranic numit „Banished Court” aproape domină lumea. Timp de milenii tot ce a stat între ei și planurile lor a fost un grup de savanți cunoscut și drept The Lamplighters League. Recrutează o echipă cu abilități unice și personalități diferite și luptă-te cu Banished Court într-un mix de infiltrare în timp real cu luptă strategică pe ture și o poveste unică plină de aventură și intrigă.

DESORDRE: A Puzzle Game Adventure face upgrade la Full Ray Tracing

DESORDRE: A Puzzle Game Adventure de la SHK Interactive s-a lansat cu DLSS 2 în iunie, oferind utilizatorilor de GeForce RTX mai multă performanță prin lumile paralele pe care jucătorii le explorează ca parte dintr-un program de terapie experimental. În august a devenit unul dintre primele jocuri Unreal Engine 5.2 care a trecut la DLSS 3.

Iar acum, DESORDRE a făcut upgrade la grafică cu full Ray Tracing.

Și mai mult DLSS

Deliver Us Mars adaugă NVIDIA Hybrid Ray Tracing Translucency într-un update, permițând reflexie și refracție îmbunătățite. Jocul deja are suport pentru DLSS 3, NVIDIA Reflex, reflexii ray-traced și umbre ray-traced.

De asemenea, jocul Lodestar este disponibil acum cu DLSS 2.

Witchfire s-a lansat săptămâna trecută cu suport pentru DLSS 3 și Reflex pe PC-urile și laptopurile echipate cu GeForce RTX, cu o performanță de peste două ori mai mare în rezoluție 4K.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News