Ce jocuri noi au primit suport pentru DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 08.11.2023
Ce jocuri noi au primit suport pentru DLSS
Foto: NVIDIA

Lista de jocuri ce include suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS continuă să crească pe măsură ce ne apropiem de sezonul de sărbătorilor de iarnă. În lista recentă de titluri mari care beneficiază de suport DLSS se află Call of Duty: Modern Warfare III, care urmează să se lansează pe 10 noiembrie, precum și Alan Wake 2, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty și Diablo IV, toate deja disponibile.

De asemenea, shootere competitive populare, precum recentul Counter-Strike 2 sau Overwatch 2 beneficiaza de reducerea latenței induse de sistem grație integrării NVIDIA Reflex.

Iar, acum, Remnant II: The Awakened King DLC și Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name se alătură listei de jocuri care oferă performanța sporită cu ajutorul DLSS.

Astfel, noile jocuri cu DLSS sunt:

  • Call of Duty: Modern Warfare III care se lansează pe 10 noiembrie cu DLSS 3 și Reflex. Pe plăcile video GeForce RTX seria 40, DLSS 3 accelerează performanța în medie de 1,8 ori în rezoluție 4K, cu setări maxime, folosind benchmark-ul intern.
  • Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name se lansează astăzi cu DLSS 2, accelerând performanța de până la 2,2 ori în rezoluție 4K, cu toate setările maxime.
  • Remnant II lansează The Awakened King DLC pe 14 noiembrie. Jocul dispune de DLSS 3, DLSS 2 și Reflex.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News