Cinci produse de gaming aflate acum la reducere la Altex, eMAG și alte magazine

Autor: Alex Manole | 26.10.2021
Cinci produse de gaming aflate acum la reducere la Altex, eMAG și alte magazine

Magazinele online din România, printre care Altex și eMAG, oferă în această perioadă mai multe produse de gaming cu prețuri promoționale.

Altex vinde un scaun de gaming MYRIA MG7407BL, negru-albastru, la prețul promoțional de 519,94 lei (-35%). Modelul este confecționat din piele ecologică, material textil și dispune de piston cu gaz care permite ajustarea înălțimii. Spătarul permite o înclinare de până la 15 grade, iar suporturile pentru brațe pot fi și ele reglate. Scaunul poate susține persoane cu greutate maximă de 120 kg.

La eMAG este disponibil, la promoție, un mouse de gaming wireless Logitech G305 LightSpeed Hero. Produsul costă 230 de lei, are senzor optic cu rezoluție maximă de 12.000 DPI și accelerație 40 G. Autonomia bateriei este de până la 250 de ore. Mouse-ul are o greutate de doar 99 de grame și memorie intergrată în care pot fi salvate setările.

Flanco are un preț foarte bun la căștile over-ear de gaming Razer Kraken Ultimate. Acestea costă doar 350 de lei în acest moment. Dispozitivele au greutate de 390 de grame, cablu USB cu lungime de 2 metri și funcție de anulare activă a zgomotului (ANC). Cupele includ zone iluminate.

Pentru cei care au laptopuri de gaming, magazinul online Lerato.ro vinde un cooler Havit Gamenote F2035 la prețul de 39,20 lei. Acesta este compatibil cu dispozitive cu diagonala maximă de 15,6”, are iluminare LED și include două ventilatoare.

Toate gadgeturile de gaming trebuie să stea pe ceva. Un birou pentru gameri Genesis Holm 200 RGB este vândut de evoMAG la prețul promoțional de 649 de lei. Piesa de mobilier este realizată din MDF și metal, iar suprafața blatului imită fibra de carbon. Biroul dispune de sistem de iluminare RGB, care poate fi controlat din telecomandă. Mai mult, include hub USB 3.0 cu trei porturi și sistem integrat pentru administarrea cablurilor. Totodată, nu lipsesc suporturile pentru căști și băuturi.

CITEȘTE ȘI:

Alienware a anunțat noul său desktop vârf de gamă Aurora, mai silențios și cu răcire îmbunătățită

Logitech și Riot Games au lansat periferice de gaming „League of Legends”

Urmărește Go4Games.ro pe Google News