Cine este streamerul de origine română care apare în lista celor mai bine plătite staruri de pe Twitch

Autor: Adrian Popa | 11.10.2021
Cine este streamerul de origine română care apare în lista celor mai bine plătite staruri de pe Twitch
Foto: captură de ecran

Serviciul de streaming de jocuri video Twitch a fost atacat cu succes de hackeri, iar aceștia au publicat, printre altele, lista celor mai bine plătiți streameri de pe platformă. În aceasta apare și Octavian Moroșan, un canadian de origine română.

El are pe Twitch contul „nl_kripp” și a primit 43.177 de dolari de la compania deținută de Amazon în luna septembrie a acestui an. Suma nu include donațiile și banii plătiți de diferiți sponsori.

Octavian Moroșan, în vârstă de 34 de ani, mai este cunoscut online ca „Kripparrian”. Tânărul s-a născut în 1987 la Suceava și este căsătorit, din 2014, cu Rania „underflowR” Moroșan, care este managerul lui.

Unul dintre cele mai populare canale de Twitch dedicate „Hearthstone”

Octavian este unul dintre streamerii aflați în ascensiune și creează conținut legat de jocurile „Heathstone”, „Diablo III”, „World of Warcraft” și „Path of Exile”. Moroșan are aproape 1,4 milioane de abonați pe Twitch.

La Blizzard Stream Awards din 2014, canalul lui a fost numit „Favorite Hearthstone Stream”.

Familia Moroșan (Foto: captură de ecran)

Potrivit paginii lui de pe Wikipedia, Octavian a lucrat ca tehnician în domeniul computerelor după ce și-a abandonat studiile superioare în domeniul fizicii și matematicii. Moroșan a locuit în Atena timp de un an și jumătate împreună cu soția, iar ulterior cei doi au emigrat în Canada. Acolo, soții locuiesc într-o casă concepută de ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kripparrian (@casualkripp)

Familia are doi câini, un ciobănesc german numit Dexter și un corgi cu numele Fey.

CITEȘTE ȘI:

Twitch, victima unui atac informatic de proporții. Cât câștigă lunar marile vedete

Urmărește Go4Games.ro pe Google News