Concrete Genie – încă un titlu exclusiv pentru PS4 va fi lansat anul acesta

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2019
Concrete Genie – încă un titlu exclusiv pentru PS4 va fi lansat anul acesta

Dezvăluit iniţial la Paris Games Week 2017, Concrete Genie, primul joc al noii echipe PixelOpus din cadrul campus-ul PlayStation din San Mateo, a primit, în sfârşit, o dată de lansare exactă: 9 octombrie 2019. Anunţul este acompaniat de un nou trailer dedicat acestui titlu exclusiv de PlayStation 4.

În Concrete Genie, jucătorii vor intra în pielea unui tânăr talentat la desen, care găseşte o pensulă magică, cu ajutorul căreia îşi poate înfrunta temerile şi readuce la viaţa oraşul Denska, abandonat şi aproape distrus de poluare. Concrete Genie va include şi două moduri de joc concepute pentru PlayStation VR, ce vor necesita headset-ul de realitate virtuală de la Sony şi o pereche de controllere PlayStation Move, precum şi un Photo Mode.

Cu această ocazie, precomenzile pentru Concrete Genie au devenit disponibile prin intermediul PlayStation Store: ediţia standard poate fi achziţionată în schimbul a 129,90 lei, în timp ce varianta Digital Deluxe Edition (ce va include un artbook digital, coloana sonoră completă, pachetul suplimentar Pond Design Pack şi o temă dinamică pentru interfaţa consolei PS4) costă 179,90 lei. Toţi cei care optează pentru o precomandă a jocului, indiferent de varianta aleasă (standard sau Digital Deluxe), vor primi un set de avataruri şi încă o temă dinamică.

Concrete Genie va fi lansat pe 9 octombrie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Concrete Genie

Concrete GenieConcrete Genie

Urmărește Go4Games.ro pe Google News