Control – admiraţi-o pe protagonista jocului într-un nou demo de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2018
Control – admiraţi-o pe protagonista jocului într-un nou demo de gameplay

Remedy Entertainment a lansat un al patrulea material video de tip development diary dedicat jocului Control, titlul action/adventure cu tematică supranaturală dezvăluit la E3 2018. În secvenţele următoare, membrii echipei producătoare vorbesc despre Jesse Faden, eroina jocului, o protagonistă cu un trecut zbuciumat, forţată să revină în New York pentru a înfrunta pericolele dintr-un zgârie-nori gigantic, cunoscut şi ca The Oldest House. În această clădire îşi are sediul organizaţia guvernamentală strict secretă numită Federal Bureau of Control.

Nu în ultimul rând, în clipul de mai jos puteţi viziona o întreagă demonstraţie de gameplay din Control, înregistrată cu ocazia Eurogamer Expo 2018.

Jesse trebuie să intervină atunci când clădirea este invată de Hiss, o forţă străină care corupe totul şi îl ucide pe directorul FBC. Prin circumstanţe misterioase, Jesse devine noul director al organizaţiei şi este înzestrată cu abilităţi supranaturale, cum ar fi telechinezia, pe care trebuie să le folosească în misiunea sa, alături de Service Weapon, un pistol special supranatural, care îşi poate schimba forma după dorinţa utilizatorului, şi pe care doar directorul FBC îl poate folosi.

Aşteptaţi-vă astfel la genul de acţiune ultraspectaculoasă cu care Remedy Entertainment ne-a obişnuit deja din jocuri precum Max Payne sau Alan Wake, posibilă graţie nivelului ridicat de interactivitate a mediului înconjurător, precum şi decorurilor destructibile.

Control este programat pentru 2019, urmând să-şi facă apariţia în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News