Control – explorare, acţiune şi lupta cu un boss, în secvenţe de gameplay noi

Autor: Cosmin Aionita | 08.10.2018
Control – explorare, acţiune şi lupta cu un boss, în secvenţe de gameplay noi

Colegii de la PlayStation Access au fost prezenţi la Eurogamer Expo 2018, pe scena organizată de aceştia urcând şi Vida Starčević, community manager-ul celor de la Remedy Entertainment. Aceasta a prezentat un întreg segment de gameplay din Control, noul joc pregătit de studioul responsabil pentru seria Max Payne şi Alan Wake.

Astfel, în secvenţele de mai jos puteţi admira atât porţiuni de explorare, cât şi de acţiune din Control, precum şi lupta cu unul dintre boşii jocului.

Control spune povestea lui Jesse Faden, eroină cu un trecut zbuciumat, forţată să revină în New York pentru a înfrunta pericolele dintr-un zgârie-nori gigantic, cunoscut şi ca The Oldest House. În această clădire îşi are sediul organizaţia guvernamentală strict secretă numită Federal Bureau of Control.

Jesse trebuie să intervină atunci când clădirea este invată de Hiss, o forţă străină care corupe totul şi îl ucide pe directorul FBC. Prin circumstanţe misterioase, Jesse devine noul director al organizaţiei şi este înzestrată cu abilităţi supranaturale, cum ar fi telechinezia, pe care trebuie să le folosească în misiunea sa, alături de Service Weapon, un pistol special supranatural, care îşi poate schimba forma după dorinţa utilizatorului, şi pe care doar directorul FBC îl poate folosi.

Aşteptaţi-vă astfel la genul de acţiune ultraspectaculoasă cu care Remedy Entertainment ne-a obişnuit deja din jocuri precum Max Payne sau Alan Wake, posibilă graţie nivelului ridicat de interactivitate a mediului înconjurător, precum şi decorurilor destructibile.

Control este aşteptat în 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Control

Urmărește Go4Games.ro pe Google News