Control – iată efectele RTX în acţiune

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2019
Control – iată efectele RTX în acţiune

NVIDIA şi Remedy Entertainment au lansat un nou trailer pentru Control, următorul joc al studioului responsabil pentru seriile Alan Wake şi Max Payne, demonstrând astfel, încă o dată, cum vor arăta efectele grafice bazate pe rutinele de ray-tracing în timp real RTX.

Bazat pe o versiune îmbunătăţită a motorului grafic Northlight Engine (folosit şi în Quantum Break, precedentul proiect al celor de la Remedy), Control va folosi tehnologia RTX pentru a facilita afişarea unor efecte precum reflexii avansate, umbre dinamice sau iluminare globală.

De asemenea, pentru Control, Remedy Entertainment a ales să folosească un nou motor de fizică, bazat pe rutinele NVIDIA PhysX, ce va permite manipularea corectă a unui număr impresionant de obiecte dinamice, sporind astfel interactivitatea cu mediul înconjurător din joc, precum şi posibilitatea de a distruge porţiuni însemnate ale acestuia.

Control este aşteptat pe 27 august 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Epic Games Store). Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News