Control, noul joc al Remedy Entertainment, dezvăluit la E3 2018

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2018
Control, noul joc al Remedy Entertainment, dezvăluit la E3 2018

După o perioadă de colaborare cu Microsoft, Remedy Entertainment, studioul din spatele seriilor Max Payne şi Alan Wake, a ales scena Sony de la E3 2018 pentru a prezenta, în premieră, următorul său joc: Control. Studioul finlandez promite astfel un titlu action/adventure cu tematică supranaturală şi o intrigă memorabila, directorul de creaţie Sam Lake aflându-se în spatele acestui proiect.

Control spune povestea lui Jesse Faden, eroină cu un trecut zbuciumat, forţată să revină în New York pentru a înfrunta pericolele dintr-un zgarie-nori gigantic, cunoscut şi ca The Oldest House. În această clădire îşi are sediul o organizaţie guvernamentală strict secretă numită Federal Bureau of Control.

Jesse trebuie să intervină atunci când clădirea este invată de Hiss, o forţă străină care corupe totul şi îl ucide pe directorul FBC. Prin circumstanţe misterioase, Jesse devine noul director al organizaţiei şi este înzestrată cu abilităţi supranaturale, cum ar fi telechinezia, pe care trebuie să le folosească în misiunea sa, alături de Service Weapon, un pistol special supranatural, care îşi poate schimba forma după dorinţa utilizatorului, şi pe care doar directorul FBC îl poate folosi.

Aşteptaţi-vă astfel la genul de acţiune ultraspectaculoasă cu care Remedy Entertainment ne-a obişnuit deja din jocuri precum Max Payne sau Alan Wake, posibilă graţie nivelului ridicat de interactivitate a mediului înconjurător, precum şi decorurilor destructibile.

Control va fi lansat în 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

ControlControl

ControlControl

ControlControl

ControlControl

ControlControl

ControlControl

Urmărește Go4Games.ro pe Google News