Control va beneficia de un mediu de joc complet inedit

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2018
Control va beneficia de un mediu de joc complet inedit

Remedy Entertainment continuă seria de materiale video de tip development diary dedicată jocului Control, titlul action/adventure cu tematică supranaturală dezvăluit la E3 2018. Din următorul clip putem afla mai multe detalii despre locul în care se va desfăşura acţiunea jocului: un zgârie-nori gigantic, cunoscut şi ca The Oldest House. În această clădire îşi are sediul organizaţia guvernamentală strict secretă numită Federal Bureau of Control.

Control spune povestea lui Jesse Faden, eroină cu un trecut zbuciumat, forţată să intervină atunci când clădirea este invată de Hiss, o forţă străină care corupe totul şi îl ucide pe directorul FBC. Prin circumstanţe misterioase, Jesse devine noul director al organizaţiei şi este înzestrată cu abilităţi supranaturale, cum ar fi telechinezia, pe care trebuie să le folosească în misiunea sa, alături de Service Weapon, un pistol special supranatural, care îşi poate schimba forma după dorinţa utilizatorului, şi pe care doar directorul FBC îl poate folosi.

Aşteptaţi-vă astfel la genul de acţiune ultraspectaculoasă cu care Remedy Entertainment ne-a obişnuit deja din jocuri precum Max Payne sau Alan Wake, posibilă graţie nivelului ridicat de interactivitate a mediului înconjurător, precum şi decorurilor destructibile.

Control va fi lansat în 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Control

Urmărește Go4Games.ro pe Google News