Crystal Dynamics sărbătoreşte 25 de ani de activitate cu un bundle generos

Autor: Cosmin Aionita | 20.07.2017
Crystal Dynamics sărbătoreşte 25 de ani de activitate cu un bundle generos

Cei de la Crystal Dynamics celebrează 25 de ani de existenţă, un sfert de secol în care studioul american şi-a delectat fanii cu jocuri precum cele din seriile Legacy of Kain sau Tomb Raider. Cu această ocazie, dar şi cu un scop nobil (cel de a ajuta copiii ce suferă de boli ce le pot pune în pericol vieţile), Crystal Dynamics, împreună cu GameChanger, au pornit o campanie de strângere de fonduri, cei care aleg să contribuie financiar urmând să primească o serie de jocuri realizate de studio.

Pagina campaniei poate fi accesată aici, opţiunile oferite fiind următoarele:

• 1$ Crystal Classics Game Bundle: coduri de activare pentru jocurile Legacy of Kain: Defiance, Legacy of Kain: Soul Reaver, Blood Omen 2: Legacy of Kain, Project Snowblind, Legacy of Kain: Soul Reaver 2 şi Pandemonium.
15$ Tomb Raider Game Bundle: coduri de activare pentru jocurile Tomb Raider (2013), Tomb Raider: Underworld, Tomb Raider: Anniversary, Tomb Raider: Legend, Lara Croft and the Guardian of Light şi Lara Croft and the Temple of Osiris.
25$ 25th Anniversary Game Bundle: coduri de activare pentru toate jocurile mentionate mai sus.
50$ GameChanger Swag Bundle: : coduri de activare pentru toate jocurile mentionate mai sus si un pachet de materiale promotionale de la GameChanger.

Toate jocurile sunt oferite în versiuni pentru PC (Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News