Cum arată Hitman 3 în VR

Autor: Cosmin Aionita | 11.01.2021
Cum arată Hitman 3 în VR

Cu mai puțin de zece zile rămase până la apariția pe piață, IO Interactive a publicat un nou trailer pentru Hitman 3, demonstrând, de această dată, cum va arăta acest titlu când va fi jucat în realitate virtuală (VR). Posibilitatea de a jucat Hitman 3 în VR va fi disponibilă pentru posesorii ediției pentru PlayStation 4 a jocului ce dețin un dispozitiv PlayStation VR.

Spre deosebire de alte “experiențe” de realitate virtuală, întregul joc Hitman 3 va putea fi abordat în VR. De asemenea, jucătorii de Hitman 3 vor putea importa nivelurile din precedentele două titluri ale seriei, dacă dețin și aceste jocuri, totalizând astfel peste 20 de locații într-un singur loc. Iar toate aceste niveluri importate din precedentele jocuri Hitman vor putea fi încercate și în modul VR.

În momentul lansării, pe 20 ianuarie 2021, versiunea de VR a jocului Hitman 3 va putea fi rulată doar prin PlayStation VR. Cel mai probabil, o versiune VR a acestui joc va fi disponibilă și pentru PC în viitor, după expirarea perioadei de exclusivitate pentru dispozitivul Sony.

Versiunea non-VR, optimizată pentru consolele de nouă generație

Hitman 3 a fost construit pe baza motorului grafic Glacier, tehnologie proprietară a studioului IO Interactive. Pe consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X|S, jocul va oferi suport pentru rezoluție 4K, framerate de 60 de cadre pe secundă, HDR (High Dynamic Range) și timpi de încărcare mult mai rapizi. Hitman 3 va aduce, de asemenea, îmbunătățiri AI-ului, sistemului de interacțiune cu celelalte personaje și cu mediul înconjurător, dar și tehnologiei de redare a adunărilor numeroase de NPC-uri, până la 300 de personaje putând fi afișate într-o singură locație.

Aceste îmbunătățiri vor fi aplicate și capitolelor pe care le veți putea importa din Hitman și Hitman 2.

Hitman 3 va fi lansat pe 20 ianuarie 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Google Stadia și PC. Pe PC, jocul va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul Epic Games Store pentru o perioadă de 12 luni.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News