Cum arată şi cât costă cel mai ieftin PlayStation 4 de pe olx.ro

Autor: Cosmin Aionita | 02.03.2020
Cum arată şi cât costă cel mai ieftin PlayStation 4 de pe olx.ro

Gaming-ul nu este tocmai cel mai accesibil hobby din punct de vedere financiar, achiziţia componentelor adecvate pentru PC sau a unei console dedicate jocurilor video reprezentând un efort, chiar şi pentru cei mai înstăriţi. Însă nu mereu trebuie să cheltui o avere pe o consolă, existând şi posibilitatea de-a o cumpăra la mâna a doua, de pe un site specializat de tipul olx.ro.

Mai mult, având în vedere că ne apropiem cu paşi rapizi de sfârşitul acestei generaţii de console, PlayStation 5 şi Xbox Series X urmând să-şi facă apariţiile în preajma sărbătorilor de iarnă ale acestui an, varianta unei console second hand ar fi chiar de preferat, o asemenea soluţie fiind ideală pentru a parcurge titlurile exclusive pe care le-aţi ratat, fără să solicitaţi prea mult buzunarul.

Aşadar, mânaţi de acest impuls, am răscolit olx-ul pentru a găsi cea mai ieftină consolă PlayStation 4 disponibilă în acest moment. Ne-am limitat doar la aparate funcţionale şi echipate cu accesoriile necesare, care, odată cumpărate, pot fi folosite imediat pentru a rula un joc, fără reperaţii sau alţi paşi suplimentari.

Şi am dat peste această ofertă: un PlayStation 4 cu hard disk de 1TB, direct din Buhăceni, judeţul Botoşani. Vânzătorul este Richard, care promite că acest PS4 vine însoţit de un cont cu PlayStation Plus activat până în luna decembrie, precum şi de mai multe jocuri digitale disponibile în acest cont PSN.

PS4 OLX

Atenţie însă, vânzătorul descrie PS4-ul ca fiind “Slim”, însă din poze reiese că avem de-a face cu un model iniţial al consolei (nici Slim, nici Pro), iar interfaţa prezentată în poze este în limba rusă. Aceasta nu ar trebui să fie o problemă, consolele PS4 permiţând schimbarea limbii afişate direct din meniu (există suport şi pentru limba română), însă contul amintit mai devreme s-ar putea sa fie realizat pe regiunea Rusia, ceea ce i-ar scădea mult din utilitate.

Chiar şi în condiţiile în care aţi renunţa la acest cont şi v-aţi crea unul nou, un PlayStation 4 complet funcţional, cu un hard disk de 1TB, la numai 560 lei ar putea fi foarte tentant.

Dacă sunteţi din Bucureşti şi nu vreţi să vă complicaţi cu transportul din tara, cea mai ieftină consola PS4 oferită de un vânzător din Bucureşti este PlayStation 4 Ultimate Player Edition (acest model ar trebui să aibă un hard disk de 1TB, însă nu este specificată capacitatea în anunţ). Pentru 699 lei, această consolă vine însoţită de un controller şi de toate accesoriile originale. Vânzătorul mai oferă contra cost şi o selecţie de jocuri (cu preţuri de 50-150 lei per titlu), precum şi controllere suplimentare (150 lei / bucata).

PS4 OLX

Urmărește Go4Games.ro pe Google News