Curse of the Sea Rats, primul joc de tipul Metroidvenia cu şobolani

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2019
Curse of the Sea Rats, primul joc de tipul Metroidvenia cu şobolani

Studioul independent Petoons Studio a dezvăluit Curse of the Sea Rats, un nou side-scroller cu elemente de RPG ce pune accentul pe explorare. În 1777, lângă costa Irlandei, jucătorii vor intra în… blana unui grup de marinari care sunt transformaţi în şobolani de o vrăjitoare-pirat. Aceştia vor încerca să-l salveze pe fiul amiralului şi să rupă astfel blestemul.

Curse of the Sea Rats promite o formulă de tip Metroidvenia, în care nu mai puţin de patru jucători vor putea aborda aventura în mod cooperativ, pe aceeaşi consolă, întruchipând cei patru eroi jucabili, fiecare cu propriile arme şi upgrade-uri. Vor exista nu mai puţin de 11 obiective principale, ce vor putea fi abordate neliniar, în ordinea în care doresc jucătorii.

Jocul va beneficia de un stil grafic caracteristic desenelor animate, cu culori vii, personaje bidimensionale desenate de mână redate într-un fundal tridimensional, secvenţe cinematice extinse şi actori cunoscuţi care vor da glas personajelor principale. De altfel, cei de la Petoons Studio urmăresc ca, pe lângă joc, să lanseze o serie animată, benzi desenate şi jucării bazate pe aventura din Curse of the Sea Rats.

Curse of the Sea Rats este aşteptat abia în 2021, fiind plănuite ediţii ale jocului pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC (Steam).

Curse of the Sea Rats

Urmărește Go4Games.ro pe Google News