Cyberpunk 2077: Ultimate Edition va fi lansat pe 5 decembrie, cu tehnologii grafice de ultimă oră

Autor: Cosmin Aionita | 22.11.2023
Cyberpunk 2077: Ultimate Edition va fi lansat pe 5 decembrie, cu tehnologii grafice de ultimă oră
Foto: CD Projekt

Pe 5 decembrie, Cyberpunk 2077: Ultimate Edition va veni cu toate update-urile de gameplay și tot conținutul lansat într-un singur pachet, inclusiv expansion pack-ul Phantom Liberty. Iar plăcile video și laptop-urile cu plăci video GeForce RTX seria 40 sunt capabile să ruleze jocul cu full Ray Tracing, NVIDIA DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction și NVIDIA Reflex.

CD PROJEKT RED și NVIDIA au lucrat împreună pentru a face Cyberpunk 2077 un showcase de tehnologie și un preview pentru viitorul jocurilor pe PC.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition este pachetul complet care include toate update-urile, toate addon-urile și toate item-urile din joc lansate până acum. Gamerii pe PC cu placă video GeForce RTX pot experimenta conținutul din Cyberpunk 2077: Ultimate Edition cu îmbunătățirile incredibile tehnice și grafice pe care NVIDIA și CD PROJEKT RED le-au făcut pre și post lansare, precum:

  • Ray Tracing: Overdrive Mode – cea mai avansată grafică din gaming care înlocuiește iluminarea din Cyberpunk 2077 cu rendering full ray-traced (path-traced).
  • DLSS 3.5 Ray Reconstruction – un model unificat bazat pe AI care îmbunătățește efectele de Ray Tracing, sporind și mai mult fidelitatea, imersiunea și iluminarea.
  • DLSS Frame Generation și Super Resolution – o tehnică revoluționară de reconstrucție a imaginilor bazată pe AI, capabilă să multiplice performanța.
  • NVIDIA Reflex – reduce latența indusă de sistem pentru gameplay mai fluent și responsiv.

Toate aceste îmbunătățiri, alături de optimizări ale motorului grafic, tehnologiei și driverelor NVIDIA Game Ready livrează experiența definitivă pe PC pentru Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Astfel, gamerii vor beneficia de cea mai bună performanță, gameplay ray-traced incredibil care poate fi experimentat la un număr crescut de cadre pe secundă, cu setări maxime, pe plăcile video GeForce RTX seria 40.

De asemenea, gamerii vor putea face streaming din cloud pentru Cyberpunk 2077: Ultimate Edition, cu aceleași tehnologii vizuale de care se bucură utilizatorii de plăci video GeForce RTX seria 40, prin intermediul NVIDIA GeForce Now Ultimate.

Nu în ultimul rând, două jocuri noi au primit suport pentru DLSS săptămâna aceasta:

  • Boti: Byteland Overclocked – Disponibil acum cu DLSS 2.
  • Ranch Simulator – Build, Farm, Hunt – Disponibil acum cu DLSS 2.
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News