Darksiders III – iată ce s-a petrecut în spatele uşilor închise la Gamescom 2018

Autor: Cosmin Aionita | 24.09.2018
Darksiders III – iată ce s-a petrecut în spatele uşilor închise la Gamescom 2018

THQ Nordic a publicat un nou clip dedicat jocului Darksiders III, prezentând astfel standul de presă al publisher-ului, alături de o demonstraţie de gameplay susţinută de Rich Vorodi (Lead Level Designer) şi Chris McGill (Environment Artist) de la studioul producător Gunfire Games. În cadrul acestui demo, puteţi admira şi lupta dintre eroina Fury şi Envy, unul dintre boşii ce trebuie înfruntaţi în Darksiders III.

Darksiders III o va avea în prim plan pe Fury, cel de-al treilea călăreţ al Apocalipsei jucabil în cadrul seriei, însărcinată de către Charred Council cu eliminarea formelor fizice ale celor şapte păcate, care îşi fac de cap pe Pământ. Eroina va trebui să parcurgă un mediu de joc vast, open world, pentru a pune capăt acestor noi ameninţări, folosindu-se de puterile sale magice, precum şi de arma ei specifică: biciul.

Luptele promit să fie dinamice, având la bază un sistem de contraatac ce trebuie stăpânit pentru a doborî varietatea de monştri din joc, fiind pus un accent deosebit pe poveste, dar şi pe unele puzzle-uri. Fury va avea la dispoziţie atât upgrade-uri bazate pe sufletele colectate de la inamicii doborâţi, cât şi un sistem de crafting sau diferite abilităţi speciale capabile să permită accesul în arii altfel imposibil de explorat.

Darksiders III va fi lansat pe 27 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Darksiders 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News