Darksiders III – impresii după două ore de joc

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2018
Darksiders III – impresii după două ore de joc

Colegii de la IGN au avut ocazia să încerce o versiune preliminară a jocului Darksiders III pe PC, clipul de mai jos reunind primele impresii după aceasta sesiune de testare, alături de noi secvenţe de gameplay din titlul celor de la Gunfire Games.

Pe scurt, luptele sunt dinamice, având la bază un sistem de contraatac ce trebuie stăpânit pentru a doborî varietatea de monştri din joc, este pus un accent deosebit pe poveste, dar şi pe unele puzzle-uri, iar Fury va avea la dispoziţie atât upgrade-uri bazate pe sufletele colectate de la inamicii doborâţi, cât şi un sistem de crafting sau diferite abilităţi speciale capabile să permită accesul în arii altfel imposibil de explorat.

Darksiders III o va avea în prim plan pe Fury, cel de-al treilea călăreţ al Apocalipsei jucabil în cadrul seriei, însărcinată de către Charred Council cu eliminarea formelor fizice ale celor şapte păcate, care îşi fac de cap pe Pământ. Eroina va trebui să parcurgă un mediu de joc vast, open world, pentru a pune capăt acestor noi ameninţări, folosindu-se de puterile sale magice, precum şi de arma ei specifică: biciul.

Darksiders III va fi lansat pe 27 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Darksiders 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News