Darksiders III – urmăriţi o secvenţă cinematică din aventura lui Fury

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2018
Darksiders III – urmăriţi o secvenţă cinematică din aventura lui Fury

Colegii de la IGN continuă seria de materiale video dedicate jocului Darksiders III, prezentând de această dată o secvenţă cinematică din joc, în care o puteţi admira pe eroina Fury în timp ce îşi dobândeşte una dintre abilităţile sale speciale.

Darksiders III o va avea în prim plan pe Fury, cel de-al treilea călăreţ al Apocalipsei jucabil în cadrul seriei, însărcinată de către Charred Council cu eliminarea formelor fizice ale celor şapte păcate, care îşi fac de cap pe Pământ. Eroina va trebui să parcurgă un mediu de joc vast, open world, pentru a pune capăt acestor noi ameninţări, folosindu-se de puterile sale magice, precum şi de arma ei specifică: biciul.

Luptele promit să fie dinamice, având la bază un sistem de contraatac ce trebuie stăpânit pentru a doborî varietatea de monştri din joc, fiind pus un accent deosebit pe poveste, dar şi pe unele puzzle-uri. Fury va avea la dispoziţie atât upgrade-uri bazate pe sufletele colectate de la inamicii doborâţi, cât şi un sistem de crafting sau diferite abilităţi speciale capabile să permită accesul în arii altfel imposibil de explorat.

Darksiders III va fi lansat pe 27 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Darksiders 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News