Days Gone a primit trailerele finale înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2019
Days Gone a primit trailerele finale înainte de lansare

Cu doar două zile rămase până la apariţia jocului, Sony Interactive Entertainment a publicat nu mai puţin de patru trailere noi pentru Days Gone, cel mai nou titlu al celor de la Bend Studio. Astfel, avem parte de obişnuitul Launch Trailer cu secvenţe de gameplay, precum şi de o serie de materiale video dedicate lumii deschise de joc din Days Gone, motocicletei personajului principal, dar şi unui scurt tur al studioului Bend.

Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găştii de motociclişti Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de Days Gone.

Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News