Days Gone – dată de lansare, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 08.06.2018
Days Gone - dată de lansare, trailer şi imagini noi

Chiar înainte de weekend-ul ce va da startul E3 2018, Sony Interactive Entertainment a făcut un anunţ special, dezvăluind astfel data de lansare pentru Days Gone, unul dintre cele mai aşteptate titluri exclusive pentru PlayStation 4. Astfel, jocul produs de Bend Studio va fi disponibil începând cu 22 februarie 2019, anunţul fiind însoţit de un nou trailer pentru Days Gone, alături de o selecţie de imagini noi din joc.

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari.

Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Trailer-ul de mai sus dezvăluie noi ameninţări: urşi, pume şi corbi contaminaţi, precum şi o nouă grupare de oameni inamică, Rest In Peace sau R.I.P., un cult ce venerează Freakers şi se îmbracă asemănător cu aceştia.

Days Gone este aşteptat pe 22 februarie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Days Gone

Days GoneDays Gone

Days GoneDays Gone

Days GoneDays Gone

Days GoneDays Gone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News