Days Gone – demo alternativ de la E3 2017

Autor: Cosmin Aionita | 15.07.2017
Days Gone - demo alternativ de la E3 2017

La o lună de la terminarea E3 2017, Bend Studio revine cu o nouă demonstraţie de gameplay din Days Gone, prezentând acelaşi segment de la E3, însă schimbând condiţiile meteorologice, modificare ce influenţează întreaga desfăşurare a acţiunii. Este modul ales de producători pentru a scoate în evidenţă natura dinamică a mediului de joc open world din Days Gone, orice astfel de element diferit putând duce la o experienţă cu totul nouă pentru jucători.

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone este dezvoltat în exclusivitate pentru PlayStation 4 (cu suport pentru PS4 Pro), nefiind oferită încă o dată de lansare exactă.

Days Gone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News