Days Gone – diferenţele faţă de alte jocuri cu zombies

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2018
Days Gone - diferenţele faţă de alte jocuri cu zombies

Colegii de la GameInformer au purtat o discuţie cu John Garvin, directorul de creaţie al jocului Days Gone, acesta explicând în detaliu ce diferenţiază noua creaţie a Bend Studio de restul titlurilor ce abordează subiecte similare (apocalipsa cauzată de un virus ce transformă majoritatea populaţiei în zombies).

De asemenea, în al doilea clip ataşat, Garvin răspunde unui tir de întrebări, dezvăluind câteva detalii interesante despre joc: Days Gone îşi va face apariţia în prima parte a anului viitor, înaintea lui The Last of Us Part II (de la studioul Naughty Dog), iar versiunea pentru PlayStation 4 Pro va rula în rezoluţie 4K checkerboarded (similar cu God of War sau Horizon Zero Dawn), la un framerate de 30 de cadre pe secundă.

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone este aşteptat în prima parte a anului 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News