Days Gone – iată cum vor arăta ediţiile speciale ale jocului

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2019
Days Gone – iată cum vor arăta ediţiile speciale ale jocului

Sony Interactive Entertainment a dezvăluit noi detalii legate de următorul titlu exclusiv major pentru PlayStation 4: jocul de acţiune open world cu morţi vii Days Gone, de la Bend Studio. Astfel, avem parte de un nou trailer, pe care îl puteţi admira în continuare, precum şi de informaţii despre bonusurile oferite la precomenzi, dar şi despre ediţiile speciale ale jocului.

Indiferent de ediţia aleasă, cei care plasează o precomandă pentru Days Gone vor primi o serie de bonusuri in-game, cum ar fi arma Drifter Crossbow sau upgrade-uri pentru motocicleta protagonistului, pe care le puteţi admira în mini-trailer-ul de mai jos.

Şi pentru că tot a venit vorba de ediţiile jocului Days Gone, acesta va beneficia de mai multe astfel de pachete speciale: Digital Deluxe Edition, Special Edition şi, bineînţeles, Collector’s Edition. Digital Deluxe Edition, disponibilă pentru precomandă prin intermediul PlayStation Store la un preţ de 359,90 lei, va include un mini artbook digital, coloana sonoră în format digital, trei skin-uri suplimentare pentru motocicletă, un skill deblocat mai devreme în cadrul campaniei, precum şi o temă pentru interfaţa consolei PS4.

Days Gone Special Edition

În schimb, pachetul fizic Special Edition va include tot conţinutul din Digital Deluxe Edition, carcasă metalică de tip Steelbook pentru disc, coloana sonoră în format fizic, precum şi o carte cu artwork-uri de 48 de pagini realizată în colaborare cu Dark Horse Comics. Nu în ultimul rând, Days Gone Collector’s Edition va include tot conţinutul din Special Edition, alături de o statuetă a protagonistului Deacon St. John, un set de patch-uri (ce pot fi lipite pe haine), şase insigne şi patru decal-uri.

Days Gone va fi lansat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Days Gone Collector's Edition

Urmărește Go4Games.ro pe Google News