Days Gone ne invită la o nuntă cu zombies

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2019
Days Gone ne invită la o nuntă cu zombies

Sony Interactive Entertainment a pornit o nouă campanie de marketing pentru jocul Days Gone, reprezentanţii de PR ai companiei trimiţând invitaţii la „nunta” dintre Deacon St. John (eroul jocului) şi Sarah, aceasta fiind programată pentru 13 februarie 2019, începând cu ora 16:00, „evenimentul” urmând să fie transmis în direct pe canalul oficial de YouTube al celor de la Sony. Putem confirma că am primit o astfel de invitaţie şi în redacţia Go4games; rămane de văzut în ce va consta această „nuntă” din Days Gone.

Mai mult, cei de la Sony Interactive Entertainment, împreună cu echipa realizatoare de la Bend Studio, au publicat un nou material video dedicat lui Days Gone, accentul fiind pus de această dată pe prezentarea inamicilor pe care Deacon îi va înfrunta pe parcursul jocului: periculoşii freakers (o versiune „personalizată” a clasicilor zombies), adversari umani sau chiar animale mutante. Puteţi viziona acest clip un pic mai jos.

Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găştii de motociclişti Drifters, este un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News