Days Gone, pe coperta revistei GameInformer

Autor: Cosmin Aionita | 09.05.2018
Days Gone, pe coperta revistei GameInformer

GameInformer, revista dedicată jocurilor video deţinută de lanţul de magazine GameStop din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit titlul ce se va regăsi pe coperta noii sale ediţii: Days Gone, dezvoltat exclusiv pentru PlayStation 4 de către echipa de la Bend Studios, unul dintre studiourile interne ale celor de la Sony Interactive Entertainment (autorii jocului Uncharted: Golden Abyss pentru PlayStation Vita).

Days Gone este un joc action/adventure open world. Acţiunea are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari.

Personajul principal din Days Gone este Deacon St. John, un membru al găştii de motociclişti Drifters, un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

Days Gone urmează să fie lansat în cursul anului 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Days Gone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News