Days Gone – spot publicitar TV şi noi secvenţe de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 09.04.2019
Days Gone – spot publicitar TV şi noi secvenţe de gameplay

Sony Interactive Entertainment a lansat clipul publicitar TV ce va fi folosit pentru promovarea jocului Days Gone, a cărui lansare este programată pentru sfârşitul acestei luni. Acest spot, pe care îl puteţi viziona în continuare, este realizat în cel mai pur stil caracteristic jocurilor exclusive ale celor de la Sony, punând un accent evident pe latura sentimentală. De asemenea, colegii de la PlayStation Access au realizat un nou material video dedicat jocului Days Gone, disponibil un pic mai jos, în care sunt trecute în revistă câteva dintre elementele definitorii ale jocului celor de la Bend Studio.

Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găştii de motociclişti Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

De altfel, Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de Days Gone.

Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News