Days Gone va include un Photo Mode avansat

Autor: Cosmin Aionita | 19.03.2019
Days Gone va include un Photo Mode avansat

Ştim deja că Sony Interactive Entertainment şi Bend Studio au confirmat faptul că dezvoltarea lui Days Gone a fost finalizată, jocul urmând să fie lansat la timp, la finele lunii aprilie a acestui an. Ei bine, la fel ca în cazul titlurilor anterioare publicate de Sony în exclusivitate pentru propria consola PlayStation 4, producătorii au dezvăluit că şi Days Gone va include un Photo Mode avansat.

Days GoneDays Gone

Days GoneDays Gone

Astfel, cei care doresc să-l captureze în fotografii pe protagonistul Deacon St. John în sălbăticia din Oregon o vor putea face, ajutaţi fiind de o sumedenie de opţiuni precum aplicarea de expresii faciale, posibilitatea de a folosi diferite cadre, logo-uri, 18 preset-uri de filtre, ajustarea setărilor de Field of View, distanţă de focalizare, aperture, film grain, precum şi un mod avansat de manipulare a imaginilor rezultate, unde vor putea fi ajustaţi parametri precum bloom, color grading sau color depth grading. De altfel, screenshot-urile pe care le puteţi admira în cadrul acestui articol au fost realizate folosind acest Photo Mode din Days Gone.

Days GoneDays Gone

Days GoneDays Gone

Days GoneDays Gone

Acţiunea din Days Gone are loc la doi ani de la o pandemie globală care a ucis majoritatea populaţiei, transformând milioane de supravieţuitori în ceea ce producătorii numesc Freakers, creaturi fără gândire proprie, care se deplasează, acţionează şi se hrănesc în grupuri mari. Protagonistul Deacon St. John, membru al găştii de motociclişti Mongrels, este un vânător de recompense care preferă să-şi asume numeroase riscuri în detrimentul vieţii relativ liniştite oferite de taberele în care trăiesc ultimii oameni neafectaţi de boală.

De altfel, Go4games este singura publicaţie din România care a publicat un preview amănunţit al jocului, bazat pe testarea unei versiuni preliminare de Days Gone.

Days Gone este aşteptat pe 26 aprilie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News