De cât timp va fi nevoie pentru a termina Dying Light 2? Fanii nu au reacționat bine

Autor: Cosmin Aionita | 10.01.2022
De cât timp va fi nevoie pentru a termina Dying Light 2? Fanii nu au reacționat bine
Foto: Techland

O postare a celor de la Techland de pe contul oficial de Twitter al seriei Dying Light, menită să promoveze lansarea viitorului Dying Light 2: Stay Human, a avut fix efectul invers. Prin intermediul acestui anunț, producătorii dezvăluiau că, pentru a termina Dying Light 2, un jucător va avea nevoie de nu mai puțin de 500 de ore, interval de timp similar cu o plimbare pe jos de la Varșovia la Madrid.

Reacția utilizatorilor n-a fost deloc plăcută, apărând multe acuze conform cărora jocul ar fi plin de „material de umplutură”, special pentru a crește artificial durata de joc, sau de secțiuni inutile de grinding.

În urma feedback-ului primit din partea utilizatorilor, cei de la Techland au revenit cu explicații suplimentare, menționând ca durata amintită de 500 de ore este necesară doar pentru completarea 100% a jocului, iar un jucător normal, ce dorește doar să finalizeze povestea principală și quest-urile secundare, o va putea face în „sub 100 de ore”.

Nu este prima controversă stârnită în jurul jocului Dying Light 2: Stay Human, cerințele de sistem oficiale menționate de producători ridicând întrebări despre potențiala optimizare slabă a jocului.

După 15 ani

Acțiunea din Dying Light 2: Stay Human va avea loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii vor intra în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2: Stay Human va fi lansat pe 4 februarie 2022 și va fi disponibil în variante pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Dying Light Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News