Dead Island 2, amânat până în 2016

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2015
Dead Island 2, amânat până în 2016

Anul 2015 promitea să fie extrem de generos pentru iubitorii de jocuri cu zombies: Dying Light urma să pornească anul, cu o combinaţie inedită de parkour first person şi zombie survival, în timp ce Dead Island 2 oferea promisiunea unui primăveri transformate în coşmar de apariţia morţilor vii.

Şi, în timp ce polonezii de la Techland s-au ţinut de promisiune, Dying Light fiind unul dintre cele mai promiţătoare jocuri ale începtului de an, iată că veştile despre Dead Island 2 nu sunt atât de bune: conform contului oficial de Twitter al jocului, Dead Island 2 a fost amânat până în 2016.

Dead Island 2

Conform acestor declaraţii oficiale, obiectivul echipei producătoare este să transforme Dead Island 2 în continuarea care sa duca seria Dead Island la un nou nivel: jocul urmează să includă mai multe personaje jucabile, mod multiplayer cooperativ, tone de conţinut şi opţiuni de luptă împotriva morţilor vii. Din păcate, după o analiză atentă a stării curente în care se află proiectul, s-a luat hotărârea ca Dead Island 2 să fie amânat până în 2016, oferind astfel producătorilor timpul necesar pentru a finisa toate aspectele jocului.

Spre deosebire de primul Dead Island, realizat tot de studioul polonez Techland, la Dead Island 2 lucrează cei de la Yager Development, aceeaşi echipă din spatele third person shooter-ului Spec Ops: The Line. Acţiunea din Dead Island 2 va avea loc în California, regiune trecută aflată carantină în urma epidemiei din primul joc al seriei, într-un mediu de joc deschis, în care jucătorii vor putea folosi tot felul de metode, care de care mai creative, pentru a stârpi morţii vii.

Dead Island 2 este aşteptat în 2016, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News