Dead Island 2 este Gold: dezvoltarea a fost finalizată, iar jocul va fi lansat mai devreme

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2023
Dead Island 2 este Gold: dezvoltarea a fost finalizată, iar jocul va fi lansat mai devreme
Foto: Deep Silver

După un ciclu de producție foarte zbuciumat, în care jocul a fost trecut de la un studio de dezvoltare la altul, Deep Silver vine în sfârșit cu vești bune legate de Dead Island 2. Astfel, titlul de a cărui dezvoltare recentă s-a ocupat Dambuster Studios a fost finalizat, atingând stadiul Gold. Mai mult, grație finalizării mai rapide a procesului de realizare, Dead Island 2 urmează să fie lansat mai devreme decât era planificat inițial. Așadar, lansarea jocului a fost devansată, fiind așteptată acum pe 21 aprilie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Dead Island 2 păstrează formula predecesorului, propunând o combinație de action RPG și lupte împotriva hoardelor de zombies, totul redat din perspectivă first person. Totuși, al doilea joc al seriei schimbă “teatrul de operațiuni”, acțiunea urmând să aibă loc într-o versiune a orașului Los Angeles infestată de morții vii. Un accent deosebit va fi pus pe latura umoristică, Dead Island 2 urmând să beneficieze de mai multe personaje jucabile, fiecare cu propriile specializări și abilități.

Dead Island 2 va fi lansat 21 aprilie 2023, în ediții pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC, prin Epic Games Store.

Sursa: Dead Island Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News