Dead Island 2 va fi lansat pe Steam. Dead Island: Riptide Definitive Edition, gratuit pentru o perioadă limitată

Autor: Cosmin Aionita | 14.02.2024
Dead Island 2 va fi lansat pe Steam. Dead Island: Riptide Definitive Edition, gratuit pentru o perioadă limitată
Foto: Deep Silver

Deep Silver a anunțat că Dead Island 2, disponibil până acum pe PC doar prin Epic Games Store, urmează să fie lansat și pentru Steam. Versiunea de Steam a jocului își va face apariția pe 22 aprilie 2024.

Cu această ocazie, Deep Silver și-a propus să facă o surpriză fanilor acestei serii, oferind Dead Island: Riptide Definitive Edition, continuarea poveștii din primul joc al seriei, complet gratuit pentru o perioadă limitată de timp. Astfel, jocul Dead Island: Riptide Definitive Edition poate fi revendicat gratuit de pe Steam până mâine, 15 februarie 2024, la ora 18:00. Odată revendicat, titlul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul aplicației Steam.

În plus, Dead Island: Definitive Edition, versiunea revizuită și adăugită a primului titlu din serie, este disponibilă pe Steam la un preț de numai 2,99€. Această promoție va fi valabilă până pe 20 februarie 2024.

O continuare reușită

Dead Island 2 păstrează formula predecesorului, propunând o combinație de acțiune, RPG și lupte corp la corp împotriva hoardelor de zombies, totul redat din perspectivă first person.

Al doilea joc al seriei schimbă “teatrul de operațiuni”, acțiunea având loc într-o versiune a orașului Los Angeles infestată de morții vii. Un accent deosebit este pus pe latura umoristică, Dead Island 2 beneficiind de mai multe personaje jucabile, fiecare cu propriile specializări și abilități.

Dead Island 2 este disponibil acum pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC, prin Epic Games Store. Versiunea pentru Steam va fi disponibila incepand cu 22 aprilie 2024.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News