Deadlight: Director’s Cut, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 23.03.2016
Deadlight: Director's Cut, anunţat oficial

Deep Silver a anunţat că va publica din nou Deadlight, jocul celor de la Tequila Works, într-o ediţie revizuită Director’s Cut. După ce versiunea iniţiala şi-a făcut apariţia doar pentru PC şi Xbox 360, Deadlight: Director’s Cut va fi lansat în această vară pentru consolele PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Deadlight: Director’s Cut va îmbunătăţi platformer-ul cu zombies al celor de la Tequila Works, urmând să ofere o schemă de control revizuită, animaţii noi, precum şi suport pentru rezoluţia FullHD 1080p. Pe partea de gameplay, va fi adăugat un nou mod de joc – Survival Arena.

Acţiunea din Deadlight: Director’s Cut are loc în anul 1986, unde Randall Wayne – personajul principal al jocului – străbate o versiune postapocaliptică a oraşului Seattle, împânzită de zombies, în căutarea propriei familii.

Deadlight: Director’s Cut este realizat în colaborare cu studioul Abstraction Games şi va fi disponibil pe 21 iunie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, la un preţ echivalent cu 19,99$.

Deadlight Director's Cut

Deadlight Director's CutDeadlight Director's Cut

Deadlight Director's CutDeadlight Director's Cut

Deadlight Director's Cut

Urmărește Go4Games.ro pe Google News