Deadlight: Director’s Cut, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2016
Deadlight: Director's Cut, disponibil acum

Deep Silver a anunţat că Deadlight: Director’s Cut, ediţia revizuită a jocului celor de la Tequila Works, este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam). Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru joc, pe care îl puteţi urmări în continuare.

Deadlight: Director’s Cut promite să îmbunătăţească platformer-ul cu zombies al celor de la Tequila Works, oferind o schemă de control revizuită, animaţii noi, precum şi suport pentru rezoluţia FullHD 1080p. Pe partea de gameplay, a fost adăugat un nou mod de joc – Survival Arena.

Acţiunea din Deadlight: Director’s Cut are loc în anul 1986, unde Randall Wayne – personajul principal al jocului – străbate o versiune postapocaliptică a oraşului Seattle, împânzită de zombies, în căutarea propriei familii.

Deadlight: Director’s Cut a fost realizat în colaborare cu studioul Abstraction Games şi este disponibil în versiuni digitale pentru PlayStation 4 (89,9 lei prin PlayStation Store), PC (preţ promoţional de 16,99€ via Steam) şi Xbox One.

Deadlight Director's Cut

Urmărește Go4Games.ro pe Google News