Deadlight: Director’s Cut – trailer şi imagini din noul mod Survival Arena

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2016
Deadlight: Director's Cut - trailer şi imagini din noul mod Survival Arena

Deep Silver a oferit detalii suplimentare despre modul Survival Arena din Deadlight: Director’s Cut, precum şi un trailer şi imagini noi din acest mod de joc din titlul co-dezvoltat de studiourile Tequila Works şi Abstraction Games. Pentru a face faţă valurilor interminabile de zombies, jucătorul trebuie să se folosească de mecanici de joc proaspăt adăugate, precum armele noi (miltraieră, puşcă cu lunetă, cocktail Molotov etc.), kit-urile medicale disponibile în niveluri, dar şi suprafeţele destructibile.

Deadlight: Director’s Cut este o versiune revizuită a platformer-ul cu zombies realizat de Tequila Works, urmând să ofere o schemă de control adusă de la zi, animaţii noi, precum şi suport pentru rezoluţia FullHD 1080p. După cum probabil v-aţi dat deja seama din trailer-ul de mai sus, pe partea de gameplay va fi adăugat noul mod de joc Survival Arena.

Acţiunea din Deadlight: Director’s Cut are loc în anul 1986, unde Randall Wayne – personajul principal al jocului – străbate o versiune postapocaliptică a oraşului Seattle, împânzită de zombies, în căutarea propriei familii.

Deadlight: Director’s Cut va fi disponibil pe 21 iunie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, la un preţ echivalent cu 19,99$.

Deadlight Director's Cut

Deadlight Director's CutDeadlight Director's Cut

Deadlight Director's CutDeadlight Director's Cut

Deadlight Director's Cut

Urmărește Go4Games.ro pe Google News