Death Island este un nou film animat plasat în universul Resident Evil

| 09.02.2023
Death Island este un nou film animat plasat în universul Resident Evil
Foto: Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment a dezvăluit un nou film animat din seria Resident Evil. Este vorba despre Resident Evil: Death Island, o continuare a filmelor de animație ce l-au avut pe eroul Leon S. Kennedy în prin plan, cum ar fi mini-seria Resident Evil: Infinite Darkness de pe Netflix.

Primul teaser a fost lansat si poate fi urmărit în continuare, sugerând că o nouă epidemie de zombies a fost pornită pe insula-închisoare Alcatraz, iar Leon S. Kennedy și Chris Redfield (un alt personaj cunoscut și iubit de fanii seriei) sunt trimiși să rezolve situația.

De altfel, descrierea oficială oferită de Sony menționează ca agentul Leon S. Kennedy se află într-o misiune specială de a-l salva pe doctorul răpit Antonio Taylor, o femeie misterioasă urmărindu-l îndeaproape. De asemenea, organizația B.S.A.A. și agentul Chris Redfield investighează o nouă epidemie zombie în San Francisco, după ce mai mulți infectați călătoriseră pe insula Alcatraz.

Nu în ultimul rând, cei care vizionează trailer-ul până la sfârșit o vor recunoaște pe Jill Valentine, un alt personaj care a scris istorie pentru seria Resident Evil.

Resident Evil: Death Island urmează să fie lansat în vara acestui an. Mini-seria Resident Evil: Infinite Darkness este disponibilă pe Netflix, bucurându-se de aprecierile fanilor. Nu la fel de bine primit a fost serialul Resident Evil realizat de Netflix, cu Ella Balinska și Lance Reddick în rolurile principale, anulat după doar primul sezon.

Sursa: Sony Pictures Entertainment YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News