Primele secvențe din nou serial Resident Evil pregătit de Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2022
Primele secvențe din nou serial Resident Evil pregătit de Netflix
Foto: Netflix

Netflix a publicat primele teaser trailere pentru noul serial Resident Evil, show-ul original realizat de platforma de streaming în colaborare cu Capcom.

Conform descrierii oficiale, acțiunea serialului Resident Evil va avea loc în 2036, la 14 ani după ce un virus mortal a cauzat o apocalipsă la nivel global. Jade Wesker luptă pentru supraviețuire într-o lume cucerită de infectați, aflați mereu în căutare de sânge, dar și de alte creaturi de nedescris. Pe parcursul acestui veritabil măcel, Jade este în continuare bântuită de trecutul său din New Raccoon City, de legăturile misterioase ale tatălui ei (Albert Wesker) cu Umbrella Corporation, dar mai ales de soarta surorii sale Billie.

Serialul inspirat din celebra serie de jocuri video horror de la Capcom, realizat de Netflix, ar urma să aibă opt episoade, fiecare de aproximativ o oră, scenariul fiind realizat de Andrew Dabb (Supernatural). Primele două episoade ale serialului vor fi regizate de Bronwen Hughes (The Walking Dead, The Journey is the Destination). În distribuție îi vom regăsi pe actorii Lance Reddick, în rolul lui Albert Wesker, și Ella Balinska (Forspoken).

Serialul Resident Evil va fi disponibil pe Netflix începând cu 14 iulie 2022.

Sursa: Netflix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News