Death Stranding 2, dezvăluit pe scena The Game Awards 2022

Autor: Cosmin Aionita | 12.12.2022
Death Stranding 2, dezvăluit pe scena The Game Awards 2022
Foto: Kojima Productions

Dupa o absență cauzată de pandemia globala de COVID, renumitul designer japonez Hideo Kojima a fost din nou prezent pe scena de la The Game Awards 2022, unde a dezvăluit noul său joc. Este vorba despre Death Stranding 2 (titlu preliminar, conform descrierii oficiale oferite de Kojima Productions), continuarea controversatului Death Stranding lansat la finele lui 2019.

A fost un prezentat un prim teaser trailer pentru joc, fiind confirmată și o parte din distribuția ce-și va face aparția în această continuare: actorii Norman Reedus, Léa Seydoux și Troy Baker își vor relua rolurile, acompaniați de nou venitele Elle Fanning și Shioli Kutsuna.

Death Stranding 2 va fi produs și regizat de Hideo Kojima, acesta fiind responsabil și pentru scenariul jocului. La fel ca în cazul primului joc din serie, și această continuare este realizată cu ajutorul motorului grafic Decima (dezvoltat de Guerrilla Games pentru seria Horizon).

Death Stranding 2 urmează să fie publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 5, momentan nefiind dezvăluită o eventuală perioadă de lansare.

Death Stranding 2
Foto: Kojima Productions

Sursa: Kojima Productions

Urmărește Go4Games.ro pe Google News