Death Stranding a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 26.09.2019
Death Stranding a fost finalizat!

Kojima Productions, studioul înfiinţat de renumitul designer japonez Hideo Kojima după plecarea sa de la Konami, a anunţat, prin intermediul contului de Twitter al companiei, că dezvoltarea jocului Death Stranding a fost încheiată cu succes. Astfel, Death Stranding a atins stadiul Gold, fiind trimis către fabrici pentru a fi multiplicat.

În Death Stranding, jucătorii vor intra în pielea lui Sam Bridges şi “vor traversa o naţiune răvăşită în încercarea de a reuni o societate dezbinată şi de a salva umanitatea de la dispariţie”. După spusele lui Hideo Kojima, oamenii s-au obişnuit să construiască “ziduri” în jurul lor şi să se izoleze de ceilalţi semeni. Tocmai aceasta temă o va aborda Death Stranding, încurajând jucătorul să “doboare aceste ziduri” şi “să creeze conexiuni cu gameri din alte colţuri ale lumii”. Rămâne de văzut în ce va consta această abordare şi ce rol va juca multiplayer-ul în Death Stranding.

Distribuţia jocului este formată din actori cunoscuţi, precum Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins şi Troy Baker.

Death Stranding a fost realizat cu ajutorul motorului grafic Decima, folosit şi pentru jocuri precum Horizon: Zero Dawn sau Killzone Shadow Fall, pe care Kojima Productions l-a „împrumutat” de la Guerrilla Games, studio subsidiar al celor de la Sony. Death Stranding va fi lansat pe 8 noiembrie 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News