Death Stranding a primit trailer-ul final înainte de lansare!

Autor: Cosmin Aionita | 31.10.2019
Death Stranding a primit trailer-ul final înainte de lansare!

Sony Interactive Entertainment şi Kojima Productions au publicat trailer-ul final pentru Death Stranding, apărut cu mai bine de o săptămână înainte de lansarea oficială a jocului pe PlayStation 4. Şi, în cel mai pur stil al renumitului designer Hideo Kojima, nu avem de-a face cu un simplu material promoţional, ci cu o veritabilă “epopee” de aproape opt minute, foarte bogată în detalii legate de povestea jocului. Atenţie însă la spoilere!

În Death Stranding, jucătorii vor intra în pielea lui Sam Bridges şi “vor traversa o naţiune răvăşită în încercarea de a reuni o societate dezbinată şi de a salva umanitatea de la dispariţie”. După spusele lui Hideo Kojima, oamenii s-au obişnuit să construiască “ziduri” în jurul lor şi să se izoleze de ceilalţi semeni. Tocmai aceasta temă o va aborda Death Stranding, încurajând jucătorul să “doboare aceste ziduri” şi “să creeze conexiuni cu gameri din alte colţuri ale lumii”. Rămâne de văzut în ce va consta această abordare şi ce rol va juca multiplayer-ul în Death Stranding.

Distribuţia jocului este formată din actori cunoscuţi, precum Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins şi Troy Baker.

Death Stranding a fost realizat cu ajutorul motorului grafic Decima, folosit şi pentru jocuri precum Horizon: Zero Dawn sau Killzone Shadow Fall, pe care Kojima Productions l-a „împrumutat” de la Guerrilla Games, studio subsidiar al celor de la Sony.

Death Stranding va fi lansat pe 8 noiembrie 2019 pentru PlayStation 4, iar versiunea pentru PC a jocului, ce va fi publicată de 505 Games, urmează să sosească în vara lui 2020.

Death Stranding

Urmărește Go4Games.ro pe Google News