Death Stranding – dată de lansare pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2020
Death Stranding – dată de lansare pentru PC

505 Games a venit cu noi veşti referitoare la ediţia pentru PC a jocului Death Stranding, deja lansat pentru PlayStation 4 în toamna anului trecut. Astfel, cea mai recentă realizare a studioului Kojima Productions va fi lansată pentru PC pe 2 iunie 2020, prin intermediul Epic Games Store şi Steam.

Varianta pentru PC a jocului Death Stranding va oferi o serie de îmbunătăţiri şi adăugiri, cum ar fi suportul pentru framerate-uri ridicate, monitoare ultrawide, dar şi un Photo Mode. De asemenea, ediţia pentru PC va beneficia de o colaborare cu Valve, prin intermediul căreia în joc îşi vor face apariţia o serie de elemente cosmetice inspirate din seria Half-Life.

Precomenzile pentru ediţia de PC a jocului Death Stranding sunt disponibile acum prin intermediul Steam şi Epic Games Store, la un preţ echivalent cu 59,99€. Precomenzile realizate astfel vor fi răsplătite cu wallpaper-uri HD, precum şi o serie de elemente cosmetice in-game.

Death Stranding PC

Nu în ultimul rând, toate exemplarele Death Stranding pentru PC vor include elemente cosmetice (deblocabile pe parcursul campaniei), varianta digitală a coloanei sonore a jocului semnate de Ludvig Forssell (cu 10 bonus track-uri nelansate până acum) şi o selecţie din cartea cu artwork-uri ‘The Art of Death Stranding’ publicată de Titan Books.

Death Stranding va fi lansat pentru PC pe 2 iunie 2020. Versiunea pentru PlayStation 4 a jocului este deja disponibilă.

Death Stranding PC

Urmărește Go4Games.ro pe Google News