Death Stranding – nou trailer prezentat la The Game Awards 2016

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2016
Death Stranding - nou trailer prezentat la The Game Awards 2016

Renumitul designer japonez Hideo Kojima a fost prezent pe scena The Game Awards 2016, pentru a accepta premiul Industry Icon Award. Cu această ocazie, Kojima a prezentat un nou trailer pentru noul său joc Death Stranding, dezvăluind astfel că actorul Mads Mikkelsen este de asemenea implicat în proiect. Conform organizatorilor, secvenţele de mai jos au fost capturate în timp real, la rezoluţie 4K, folosind o consolă PlayStation 4 Pro.

La sfârşitul anului trecut, după ce a fost îndepărtat de la Konami, Hideo Kojima a pus bazele propriului său studio (Kojima Productions), anunţând un parteneriat cu Sony pentru noul joc Death Stranding. Rolul principal din Death Stranding va fi interpretat de Norman Reedus (The Walking Dead), acelaşi actor cu care Kojima intenţiona să lucreze şi pentru Silent Hills (proiect anulat între timp de Konami).

Death Stranding a fost anunţat drept titlu exclusiv pentru PlayStation 4 pe piaţa consolelor, cu posibilitatea că acest joc să-şi facă apariţia, ulterior, şi pe PC, fără a fi oferite însă detalii cu privire la o eventuală dată de lansare.

Death StrandingDeath Stranding

Urmărește Go4Games.ro pe Google News