Death Stranding – trailer nou şi 50 de minute de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 17.09.2019
Death Stranding – trailer nou şi 50 de minute de gameplay

Renumitul designer japonez Hideo Kojima, mintea creativă din spatele seriei Metal Gear Solid, s-a ţinut de cuvânt, dezvăluind, cu ocazia Tokyo Games Show 2019, aproape o oră de gameplay din noul său joc Death Stranding. Din păcate, întreaga sesiune de gameplay, pe care o puteţi urmări mai jos, este în japoneză, însă vă puteţi face o idee destul de bună despre cum vor funcţiona câteva dintre componentele jocului.

Din fericire, tot în cadrul târgului japonez, a fost lansat şi un nou trailer pentru Death Stranding, de această dată în limba engleză, prin intermediul căruia puteţi admira una dintre secvenţele cinematice ale jocului lui Hideo Kojima.

În Death Stranding, jucătorii vor intra în pielea lui Sam Bridges şi “vor traversa o naţiune răvăşită în încercarea de a reuni o societate dezbinată şi de a salva umanitatea de la dispariţie”. După spusele lui Hideo Kojima, oamenii s-au obişnuit să construiască “ziduri” în jurul lor şi să se izoleze de ceilalţi semeni. Tocmai aceasta temă o va aborda Death Stranding, încurajând jucătorul să “doboare aceste ziduri” şi “să creeze conexiuni cu gameri din alte colţuri ale lumii”. Rămâne de văzut în ce va consta această abordare şi ce rol va juca multiplayer-ul în Death Stranding.

Distribuţia jocului este formată din Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins şi Troy Baker.

Death Stranding va fi lansat pe 8 noiembrie 2019, în exclusivitate pentru familia de console PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News