Devil May Cry HD Collection, confirmat pentru 2012

| 18.10.2011
Devil May Cry HD Collection, confirmat pentru 2012

Ne aflăm în plină epocă a remake-urile şi jocurilor vechi, remasterizate în High Defintion. După ce Capcom a aderat la acest trend, lansând în această toamnă ediţii HD pentru două titluri clasice – Resident Evil 4 şi Resident Evil Code Veronica X (pot fi descărcate de pe Xbox Live şi PlayStation Network), publisherul japonez are de gând să continue în 2012 cu o nouă astfel de colecţie, de această dată dedicată seriei Devil May Cry.

Spre deosebire de cele două titluri Resident Evil, distribuite exclusiv în format digital (cel puţin pentru piaţă vestică), Devil May Cry HD Collection va fi livrat în format retail, atât pentru Xbox 360, cât şi pentru PlayStation 3. Colecţia va conţine primele trei titluri ale seriei Devil May Cry (DMC 1 şi 2 au fost jocuri dedicate exclusiv consolei PS2), remasterizate în HD, cu suport pentru trofee sau achievements, în funcţie de platformă.

Cel mai probabil, colecţia va fi lansată pentru a pregăti terenul în vederea apariţiei pe piaţă a noului joc din serie – DmC Devil May Cry, titlu realizat de această dată de Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved), în colaborare cu Capcom. Devil May Cry HD Collection va avea un preţ de 40$ pentru piaţa americană.

Seria Devil May Cry a debutat în 2001, sub bagheta designer-ului Hideki Kamiya (acum la Platinum Games), înregistrând vânzări de 10 milioane de exemplare până în prezent.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News