DEV.PLAY revine: ediţia 2017 va avea loc în septembrie, la Bucureşti

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2017
DEV.PLAY revine: ediţia 2017 va avea loc în septembrie, la Bucureşti

Singura conferinţă românească dedicată industriei de game development va reveni la Bucureşti pentru o nouă ediţie: DEV.PLAY 2017 urmează să reunească personalităţi ale industriei recunoscute la nivel mondial într-o serie de prezentări, workshop-uri şi panel-uri despre cele mai importante teme ale momentului.

DEV.PLAY 2017 va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, Bucureşti, biletele fiind deja puse în vânzare pe site-ul http://dev-play.ro.

După ce ediţia din 2016 a adus, în faţa celor peste 300 de participanţi, 46 de invitaţi din 9 ţări europene şi Statele Unite ale Americii, ediţia din 2017 va beneficia de o serie de speakeri internaţionali de la cele mai importante companii si studiouri de pe piaţa dezvoltatorilor de jocuri, cum ar fi Jeferson Valadares (GM/VP of Product Development în cadrul Bandai Namco Entertainment America Inc, după ani petrecuţi în cadrul Electronic Arts) sau Scott Humphries (Executive Producer în cadrul Disney Interactive, după 9 ani petrecuţi ca producer în Jamdat Mobile şi Electronic Arts).

Pe lângă panel-urile şi prezentările susţinute de către aceşti invitaţi, DEV.PLAY 2017 va dispune de o suprafaţă expoziţională de peste 500mp, competiţii pentru dezvoltatorii independenţi, dar şi de o paletă largă de oportunităţi de networking pentru profesioniştii şi entuziaştii industriei de game development deopotrivă.

Industria de game development din România a generat venituri de peste 140 de milioane de euro în 2015. Pe lângă aspectul financiar, o parte importantă a acestei industrii o reprezintă şi cele aproximativ 7000 de locuri de muncă, în cele peste 50 de studiouri prezente pe piaţa locală. Fie că vorbim de game development, quality assurance (testare) sau portare, studiourile româneşti acoperă o paletă largă de activităţi specifice industriei şi îşi continuă constant extinderea către proiecte din ce în ce mai importante, realizate sub IP propriu.

Dev.Play 2017

Urmărește Go4Games.ro pe Google News